موسیقی فارس-مازیار رضایی:نشست مطبوعاتی کنسرت محمدرضا عیوضی امروز سه شنبه ۷ شهریور ماه با حضور محمدرضا عیوضی،عیرضا شمس اسکندری،بابک صحرایی،سعید امیر اصلانی و اصحاب رسانه در برج آزادی برگزار شد.
درابتدای این برنامه سعید امیر اصلانی گفت: محمد رضا عیوضی خواننده ای است که در سال ۷۶ با تیتراژ سریال «روزگار جوانی» پا به این عرصه هنر گذاشت. پیش از این هم کار هنری می کرد اما به شکل رسمی با تیتراژ معروف «مثل یک رنگین کمان» شناخته شد. ده سال اول فعالیتش فعالیت پر باری بود بطوریه که در این سال ها شش آلبوم منتشر کرد.عیوضی بعد از پانزده سال،در تاریخ ۱۰ شهریور ماه دوباره به روی صحنه برمی گردد.
وی همیچنین با گلایه گفت: میخواهم خبرنگاران این چالش را ایجاد کنند که چرا یک خواننده یک خواننده ای که یک دوره خیلی موفق و پر باری رو سپری کرده،باید بعد از پونزده سال کنسرت اجرا کند؟
سپس علیرضا شمس اسکندری «رهبر ارکستر» گفت: ما کار «رنگین کمان» را با یک ساز بادی اجرا می کنیم و فاقد ریتم است. بقیه آثار با سازهایی مثل پیانو و … اجرا میشود. اختلاف خیلی بزرگی بین این کار و کارهای پونزده سال پیش عیوضی وجود دارد. ما در این کنسرت یازده قطعه رو اجرا می کنیم.
سپس سعید امیر اصلانی افزود: تهیه کنندگی کار با یاشار درفشه است که از علاقه مندان هنر و موسیقی است.کنسرت ۱۰ شهریور ماه در برج آزادی ساعت ٢١:٣۰ برگزار و یازده قطعه اجرا میشود.
محمدرضا عیوضی افزود: ما سال ۷۵ و ۷۶ که شروع به کار کردیم، همه اثرهای ما بر روی ریل بود و ما محکوم به درست خواندن بودیم،چون دستگاهی نبود ک صدا را درست کند. خواننده های آن زمان بسیار پرتلاش بودند ولی الان خیلی ها هر آلبومی را میخوانند، بدون ممیزی قبول میشود ولی صدا در کنسرت با آنچه در آلبوم است متفاوت است. من امیدوارم خواننده هایی که به این میدان می آیند، اصول کار بدانند.
وی همچنین سخن خود را اصلاح کرد: البته در همه جا موسیقی خوب و بد وجود دارد و درکنار هم هستند.من در این مدت هم به دنبال ادامه تحصیلاتم بودم و منتظر موندم تا مردم به موسیقی خوب روی بیاورند.
سپس بابک صحرایی گفت: معمولا پیش نمیاد که یک خواننده ای در عرصه موسیقی پونزده سال پرکار باشه، ما یک تجربه منحصر به فردی در موسیقیمون داشتیم،این اتفاقی که در سرزمینمون افتاد که ۲۰ سال موسیقی پاپ در ایران تولید نمیشد؛این یک اتفاق منحصر به فردی را در سرزمین ما ایجاد کرد، باعث شد که عمر یک سری از آثار و خواننده ها طولانی تر از آنکه در شرایط عادی باید باشه، بشه. اوج و فرود یک مسئله طبیعی است.نکته مهم این است که یک خواننده بتواند بعد از گذشت ده سال از فعالیت هنریش همچنان آثاری را تولید و منتشر بکند که باعث افتخار جامعه باشد.
عیوضی در ادامه اظهار داشت: وقتی ما موسیقی رو شروع کردیم، موسیقی پاپ وجود نداشت. ما سعی کردیم موسیقی پاپ دوباره در کشور شکل بگیرد. ما به نوعی کتک خورده های موسیقی هستیم، خیلی سختی ها را تحمل کردیم تا بتوانیم موسیقی پاپ را در کشور رواج دهیم.
علیرضا شمس اسکندری در ادامه گفت: ما کسانی را در این عرصه داریم که صرفا فقط با برچسب خواننده کار میکنند، امثال محمدرضا عیوضی مسئول هستند که در این عرصه باشند چون جز تاریخ موسقی این مملکت هستند.اگر این خواننده ها نباشند موسیقی ما به سمت نابودی میرود.
سپس بابک صحرایی گفت: بین خواننده ها دیوار نکشیم. قضاوت لحضه ای نکنیم، همه خواننده ها ادامه دهنده راه همدیگر هستند، شاید سبک موسیقی ها متفاوت باشد ولی همگی در خلوت به یک سرچشمه متصل هستند.
وی افزود: با توجه به حضور فضای مجازی، همه به سایت های موسیقی متصل هستند که این باعث میشود مردم به سمت آلبوم نروند و ما مجبور هستیم که تک آهنگ تولید کنیم.
صحرایی در این باره تصریح کرد: از این به بعد تک قطعه از محمدرضا عیوضی بیشتر خواهید شنید. مردم دیگر خیلی حوصله ندارند که صدای یک خواننده را در پنج قطعه پشت سر هم بشنوند. مردم ما تک قطعه را بیشتر دوست دارند. ما باید با تکنولوژی همگام باشیم و این مسئله نه تنها به موسیقی صدمه نمی زند، بلکه ممکن است باعث پیشرفت هم بشود.
عیوضی در خصوص رقابت نکردن اهالی موسیقی دهه هفتاد با اهالی موسیقی حال حاضر بیان کرد: وقتی سن افراد بالا میرود، نوع نگاهشان تغییر میکند. فضای کشور ما به گونهای است که جا برای انواع موسیقی وجود ندارد. شاید کسانی که در حال حاضر بسیار طرفدار دارند، تا چند سال دیگر کسی آنها را نشناسد.
وی افزود: ما باید به رقابت یک نگاه متفاوت داشته باشیم. اگر بدانیم برای تولید یک قطعه چند ساعت وقت صرف می شود، دیگر به راحتی قضاوت نمی کنیم.
وقتی همایون خرم از پروین تمجید کرد
موسیقی فارس: فرزند همایون خرم درباره شکلگیری همکاری پدرش با خانم پروین و ماجرای ساخت قطعه ماندگار غوغای ستارگان و...
ادامه مطلب