موسیقی فارس-ایمان منافی: کریستوفر ون دیلن سرپرست گروه موسیقی شیلر، در آذرماه 96 برای برگزاری نخستین کنسرت در ایران به همراه گروهش به تهران سفر کرد تا طی پنج شب در تالار وزارت کشور روی صحنه برود.
اعضای این گروه قرار است در کنسرت ایران، منتخبی از آثار برترشان را بهصورت اینسترومنتال به اجرا دربیاورند. شیلر پروژه کامل و مهم موسیقیدان آلمانی، کریستوفر ون دیلن است که کارهایی را در سبک الکترونیک منتشر کرده است و از سال ۱۹۹۸ با انتشار نخستین آلبوم توانسته وارد عرصه حرفهای بازار موسیقی دنیا شود.
فریدریش شیلر (Friedrich Schiller) از شعرای بزرگ آلمانی در قرن ۱۷ بوده و اسم گروه Schiller برگرفته از اسم این شاعر است.
سومین شب ازکنسرت گروه شیلر با سرپرستی کریستوفر ون دیلن آلمانی، سه شنبه بیست و دوم آذر ماه در تالار وزارت کشور برگزار شد.
همانطور که انتظار می رفت سومین شب هم صدایی نور و موسیقی با اتفاقات خوب پشت سر گذاشته شد. مخاطبین موسیقی الکترونیک با شور و هیجان خاصی به تالار وزارت کشور آمدند و راضی از سالن خارج شدند. شروع کنسرت شیلر با تشویق حاضرین و تصویربرداری کریستوفر ون دیلن از سالن بود که آن را در میان خاطرات تصویری دیگرش از تهران در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت.
اگر موسیقی را کنار بگذاریم، نورپردازی و تصویرهای انتزاعی روی نمایشگرهای سالن ذهن مخاطب را درگیر می کرد. استفاده از اشکال و طرح هایی که معنای خاص خودشان را داشتند و یا تصاویری که کاملا انتزاعی بودند و گاهی با هم ترکیب می شدند.
این گروه سه نفره قطعات بی کلام معروف خود نظیر RUHE و ULTRAMARIN را اجرا کردند و پیش از نواختن آخرین قطعه، ون دیلن رو به مخاطبین خود در سالن گفت: خوشحالم که با شما هستم و از اینکه به موسیقی ما گوش کردید ممنونم. امید وارم بار دیگر شما را ببینم و برای شما بهترین آرزوها را دارم.
از نکات قابل ذکر دیگر کنسرت شیلر حضور افراد متولد دهه چهل و سی بود که کمتر در کنسرت های خواننده های فارسی زبان حاضر می شوند. همچنین حضور برخی مخاطبین موسیقی که آشنایی کمی با این گروه و موسیقی آن ها داشتند و اجرای چنین برنامه هایی در آینده می تواند به بالا رفتن سطح آگاهی مخاطبین عام موسیقی کمک کند.
وقتی همایون خرم از پروین تمجید کرد
موسیقی فارس: فرزند همایون خرم درباره شکلگیری همکاری پدرش با خانم پروین و ماجرای ساخت قطعه ماندگار غوغای ستارگان و...
ادامه مطلب