موسیقی فارس- در تاریخ۲۳ دی ماه گروه موسیقی «نفس» خومه کمته از کشور اسپانیا در قالب سی و سومین جشنواره موسیقی فجر برگزار شد.
کنسرت خومه کنته بیست و سوم دی ماه به میزبانی فرهنگسرای نیاوران تهران در بخش بینالملل جشنواره برگزار شد و با عنوان «نفس» روی صحنه رفت.
خومه کومته نوازنده گیتار، عود و پرکاشن، دمیتری استراچکوف به عنوان نوازنده ویولنسل، انریک پستو به عنوان نوازنده ویولن و ویولا و وجتک سوبولسکی به عنوان نوازنده کنترباس در این اجرا حضور داشتند.
سی وسومین جشنواره موسیقی فجر از ۲۰ تا ۳۰ دی ماه با اجرای گروه های مختلف موسیقی در تالار وحدت، سالن رودکی، فرهنگسرای نیاوران، سالن ایرانیان، برج آزادی و برج میلاد تهران برگزار می شود.
عکسهای این کنسرت را از نگاه علی رزمخواه مشاهده کنید:
وقتی همایون خرم از پروین تمجید کرد
موسیقی فارس: فرزند همایون خرم درباره شکلگیری همکاری پدرش با خانم پروین و ماجرای ساخت قطعه ماندگار غوغای ستارگان و...
ادامه مطلب